Calamiteiten telefoonnummer Oskam

030 – 666 66 66

24 uur per dag, 7 dagen per week
uw probleem is onze zorg

Nieuwsberichten


Duurzaam slopen gaat verder dan hergebruik van materialen bij aannemersbedrijf Oskam

Circulair slopen kan naar next step
Lees meerAannemersbedrijf Oskam nauw betrokken bij herontwikkeling historische en monumentale bloembollenkwekerij Veelzorg in Hillegom

Weer een mooi project waar Aannemersbedrijf Oskam trots is om mee te kunnen werken aan het bewaren van cultureel en historisch erfgoed
Lees meerVisie & missie Oskam Groep

Missie

Samen voor het beste resultaat

Visie

De Oskam Groep wil in zijn branche kwalitatief het meest herkenbare en toegankelijke bedrijf van Nederland zijn. Door onze kenmerkende werkwijze bieden wij duurzame totaaloplossingen waarmee wij streven naar 100% klanttevredenheid.

 

Mission Statement

 • Onze klanten
  Wij streven continu naar 100% interne en externe klanttevredenheid en zijn al vijftig jaar betrokken en klantgericht aan het werk, om samen met onze klanten, het beste resultaat te behalen. We doen wat we zeggen en afspraak is afspraak!
 • Veiligheid en gezondheid
  Wij faciliteren veiligheidsmiddelen, om onze medewerkers en die van onze klanten, altijd in een veilige en gezonde omgeving te laten werken.
 • Vakmanschap
  Door vakgerichte opleidingen en trainingen, stimuleren en ondersteunen wij onze medewerkers in hun persoonlijke ontwikkeling, om continu de kwaliteit van onze organisatie te verbeteren.
 • Full service dienstverlener
  De Oskam Groep is uw full service dienstverlener op het kwalitatief hoogste niveau voor demontage- en ontmanteling, industriesloop, renovatie- en totaalsloop, infrastructurele werkzaamheden, asbestverwijdering, bodemsanering, groenvoorziening, recycling, weg & watertransport, het opsporen van conventionele explosieven en speciale projecten.
 • Vooruitstrevend 
  Wij maken gebruik van de meest geavanceerde methodieken en technieken door continu te innoveren.

 • Duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen 
  Wij staan garant voor een duurzame uitvoering van onze werkzaamheden, het duurzaam afvoeren en recyclen van afval en het verminderen van de carbon footprint. Dit op basis van de triple P benadering; People (vanuit een sociaal en veilig werken perspectief), Planet (duurzaam en ecologisch verantwoord) en Profit (economische prestaties).