Calamiteiten telefoonnummer Oskam

030 – 666 66 66

24 uur per dag, 7 dagen per week
uw probleem is onze zorg

Nieuwsberichten


Duurzaam slopen gaat verder dan hergebruik van materialen bij aannemersbedrijf Oskam

Circulair slopen kan naar next step
Lees meerAannemersbedrijf Oskam nauw betrokken bij herontwikkeling historische en monumentale bloembollenkwekerij Veelzorg in Hillegom

Weer een mooi project waar Aannemersbedrijf Oskam trots is om mee te kunnen werken aan het bewaren van cultureel en historisch erfgoed
Lees meerOskam Asbestverwijdering recent ook actief in Sri Lanka

Locatie: Sri Lanka, Colombo 2017

Recent heeft Oskam Asbestverwijdering in Colombo, Sri Lanka, de Nederlandse Ambassade asbestvrij gemaakt.

Een vraag die je niet elke dag krijgt, om aan de andere kant van de wereld een asbestsanering uit te gaan voeren.

Nadat we de opdracht definitief hadden gekregen, werd een projectteam samengesteld en werd met een bijna militaire operatie het project opgezet, om alles goed te regelen en niet zonder materialen of apparatuur te zitten tijdens de uitvoering. Tevens moesten er ook zaken dubbel worden meegenomen om alle risico's uit te sluiten, zodat we niet stil zouden vallen aan de andere kant van de wereld.

Na een gedegen voorbereiding en planning werden de benodigde materialen en apparatuur met het vliegtuig naar Colombo verstuurd.
Onze ploeg vloog er achteraan en kon, na een paar dagen acclimatiseren en wennen aan de hoge luchtvochtigheid en meer dan 40 graden Celsius, aan het werk.
Toen de materialen waren ingeklaard en met een vrachtwagen op de locatie arriveerden, kon een begin gemaakt worden met de opbouw van de diverse containments, steigers aan de buitenzijde etc.

In een aantal weken werd de ambassade gesaneerd en ontdaan van asbest. De ambassadeur, gezin en personeel konden daarna weer hun woning in.

Na alles te hebben opgeruimd en ingepakt, konden de materialen en apparatuur weer worden teruggevlogen naar Nederland. Het team van Oskam Asbestverwijdering vloog daarna ook terug naar Schiphol. 
Leuk om te kunnen melden dat Oskam Asbestverwijdering nu dus ook internationaal heeft gewerkt aan de andere kant van de wereld!

Een mooie ervaring en weer een mooi project door Oskam Asbestverwijdering uitgevoerd!