Calamiteiten telefoonnummer Oskam

030 – 666 66 66

24 uur per dag, 7 dagen per week
uw probleem is onze zorg

Nieuwsberichten


Duurzaam slopen gaat verder dan hergebruik van materialen bij aannemersbedrijf Oskam

Circulair slopen kan naar next step
Lees meerAannemersbedrijf Oskam nauw betrokken bij herontwikkeling historische en monumentale bloembollenkwekerij Veelzorg in Hillegom

Weer een mooi project waar Aannemersbedrijf Oskam trots is om mee te kunnen werken aan het bewaren van cultureel en historisch erfgoed
Lees meerKluis Rabobank in nieuwbouwproject Veense Tuinen Roelofarendsveen zorgvuldig gekraakt 2017

Locatie: Roelofarendsveen

Kluis van de oude Rabobank gekraakt bij sloop voor nieuwbouw in Veense Tuinen aan het Noordeinde 61 Roelofarendsveen

Recent zijn we gestart met de sloopwerkzaamheden van de Rabobank vestiging op het Noordeinde in Roelofarendsveen. Het project staat ook bekend als de Veense Tuinen. De kraan hadden we op de kluis geplaatst en kennelijk was dit zo bijzonder dat iemand de foto ook naar dumpert heeft gestuurd dat een "graafmachine nu hoogwerker" was geworden.

De link voegen we bij: http://www.dumpert.nl/…/d44…/graafmachine_is_hoogwerker.html

Inmiddels is onze graafmachine is hoogwerker 133458 keer bekeken op Dumpert.

Ook kregen we een leuke reactie van een enthousiaste filmer en fotograaf uit de regio, die ons bijgaande filmpje stuurde van ons sloopproject van het voormalig Rabobank pand in Roelofarendsveen, als onderdeel van het project De Veense Tuinen.

Tevens is er enthousiast met een drone gewerkt waar we ook foto's van hebben gekregen. Kortom Oskam volop in beweging en in de kijker. Mike van Abswoude in ieder geval nogmaals bedankt voor het leuke filmpje en de foto's!

Het project "De Veense Tuinen"op het Noordeinde in Roelofarendsveen is op tijd opgeleverd en overgedragen aan de opdrachtgever. Het bouwen van de geplande woningen kan nu worden opgestart.

Inmiddels zijn we ook voor de aannemer bezig hem te ondersteunen met graafwerkzaamheden in de bouwfase. Weer een mooi project door Oskam gerealiseerd!

!