Calamiteiten telefoonnummer Oskam

030 – 666 66 66

24 uur per dag, 7 dagen per week
uw probleem is onze zorg

Nieuwsberichten


Duurzaam slopen gaat verder dan hergebruik van materialen bij aannemersbedrijf Oskam

Circulair slopen kan naar next step
Lees meerAannemersbedrijf Oskam nauw betrokken bij herontwikkeling historische en monumentale bloembollenkwekerij Veelzorg in Hillegom

Weer een mooi project waar Aannemersbedrijf Oskam trots is om mee te kunnen werken aan het bewaren van cultureel en historisch erfgoed
Lees meerVoorman GWW

Als Voorman GWW zorg je voor een correcte voorbereiding van het project, geef je leiding bij de uitvoering van de werkzaamheden en je neemt hier ook actief aan deel. Tevens ben je het aanspreekpunt voor de Projectleider en stuur je op het project collega’s aan. [Klik hier voor de PDF advertentie]

Wat wij belangrijk vinden:

  • Ervaring als meewerkend voorman in de GWW-sector;
  • MBO diploma vakman GWW (pré);
  • Kennis van rioolaanleg, straatwerk en grondwerk;
  • Sociaal vaardig en oplossingsgericht;
  • VCA voor leidinggevenden en rijbewijs B(E).

Wat wij bieden:

Een uitdagende functie in een prettige werkomgeving met een goede sfeer, afwisselende projecten en uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de CAO voor de Bouwnijverheid. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om je binnen de organisatie verder te ontwikkelen naar (assistent) Uitvoerder. 

Voldoe je aan deze voorwaarden en ben jij iemand die geen enkele concessie wil doen aan kwaliteit, gemotiveerd is en géén 9 tot 5 mentaliteit heeft? Kom dan ons dynamische team versterken en stuur of mail dan je CV met motivatie naar:

Aannemersbedrijf Oskam B.V.
Afdeling P&O
Postbus 40335, 3504 AC Utrecht
E-mail: personeelszaken@oskam.nl

Bedrijfsprofiel

Oskam is een veelzijdig bedrijf dat al vijftig jaar klanten in Nederland en Europa ontzorgt en ondersteunt, met een team van ervaren medewerkers en specialisten.

Met een breed pakket aan diensten en specialisaties is De Oskam Groep een full service dienstverlener op het gebied van demontage- en ontmanteling, industriesloop, renovatie- en totaalsloop, infrastructurele werkzaamheden, asbestverwijdering, bodemsanering, groenvoorziening, recycling, weg & watertransport en opsporen van conventionele explosieven en speciale projecten.

Het kantoor van De Oskam Groep is centraal in Nederland gelegen, op Industrieterrein Lage Weide aan de Uraniumweg 27 te Utrecht.