Asbestverwijdering

Oskam Asbestverwijdering B.V. voert voor opdrachtgevers projecten uit met het verwijderen van asbesthoudende materialen in projecten.

Calamiteiten telefoonnummer Oskam

030 – 666 66 66

24 uur per dag, 7 dagen per week
uw probleem is onze zorg

Oskam vacatures


Er zijn op dit moment geen vacatures beschikbaar

Nieuwsberichten


Aannemersbedrijf Oskam nauw betrokken bij herontwikkeling historische en monumentale bloembollenkwekerij Veelzorg in Hillegom

Weer een mooi project waar Aannemersbedrijf Oskam trots is om mee te kunnen werken aan het bewaren van cultureel en historisch erfgoed
Lees meerMedewerker aannemersbedrijf Oskam deelnemer Alpe D'HuZes

Collega wil op 1 juni Alpe D'HuZes vier keer opfietsen
Lees meer
Oskam

Asbest verwijderen

Oskam herkende als een van de eerste bedrijven in Nederland het belang van een goede en verantwoorde asbestsanering. Sinds 1988 houdt Oskam zich in Nederland bezig met het verwijderen van asbesthoudende materialen in gebouwen, huizen en openbare ruimten. Daarnaast wordt Oskam vaak actief betrokken bij het verwijderen van spuitasbest, stortstroken, zwerfasbest en bodemverontreiniging met asbest. Met een team van specialisten waaronder DTA en DAV, worden projecten waar asbest wordt geconstateerd zorgvuldig en conform de huidige wet- en regelgeving gesaneerd. Veel van de sloopprojecten worden door Oskam in combinatie met asbestsanering uitgevoerd. Vanuit de Total Project Service aanpak is Oskam in staat het gehele project voor de opdrachtgevers te ontzorgen.

Opdrachtgevers die een pand aankopen, willen verbouwen of slopen moeten voor panden die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn een asbestinventarisatie laten uitvoeren door een onafhankelijk en SC 540 gecertificeerd bureau.

Wordt er asbest geconstateerd, dan moet er een sloopmelding bij de Gemeente worden aangevraagd. Dit kan door het asbestverwijderingsbedrijf (SC 530 gecertificeerd) die het project gaat uitvoeren worden gedaan, of door de sloopaannemer die ook de asbestverwijdering meeneemt in de sloopwerkzaamheden of door de bouwkundig aannemer of de opdrachtgever zelf. Oskam Asbestverwijdering voert dan de asbestverwijdering conform het SC 530 certificaat uit, die voldoet aan de wet- en regelgeving in Nederland. Na de asbestverwijdering wordt door het onafhankelijke bureau een controle op de uitgevoerde werkzaamheden gedaan en indien dit voldoet aan de specificaties en wet—en regelgeving, wordt daarna een officiële vrijgave gedaan.